ту фит по мантинелата копеле
ултрагълъбица и сини простори
съм по хасиенда за двама
шапка с кант и виц за звяр и красавица
с нови обувки
ще ти разказвам всички истории
докато свърши света
на покривката от спомени
не помръдвам (от пеперудите ще е)
в сатурновата дупка
смут и остри повърхности
ако ме откриеш в символите (изобщо)
съм кротка Дева
с проботокс и лифтинг действие
пудря облаците
цветята по стъклата
ръката между краката (това не е за деца, не)
в днк-то ми влез
остави си кръвната група
телефона
банковата сметка
стани донор - подари ми небето
чифт пухени ангелски крила
стар грамофон със сънища
не искам много не
коктейлна чаша съм със сол по ръба
облизвай
без редакция по скиците и орнаментите
Белла с име или без
по небето няма вятър а
ултра таратата
ту фит по ламарините копеле
и чудеса (изобщо...)
*две фит
© Зорница Николова Todos los derechos reservados