12 may 2009, 15:05

21 пъти 

  Poesía
751 0 4

Днес, Джак, черните ти ръкави оставят белези...
И да си отсреща е безумно,
колкото малки червени линии
по ръба на нищото...
И всички отговори започват с "не знам",
докато аристократично палиш последната цигара,
преди всички кули с часовници
да спрат времето...
Да отброяваш 21 пъти
стъпките на лятото,
появяването на 12 апостола...
А всъщност, да имаш нужда
само от един ангел,
достатъчно малък,
за да се скрие в сърцето завинаги...

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??