една биричка
после още една
и денят порасна
денят умря
защо плачеш
защо боли
всички си отидоха
останаха стени
гледам през прозореца
навън
мога да летя
насън
тихо мълчание
няма следи
нещо изчезва
всичко стои
© Атанас Панчев Todos los derechos reservados
Поздрав!!!