14 feb 2015, 22:45

* * * 

  Poesía » Otra
282 0 1

Знаеш ли, Мария, когато болката влезе в душата ти няма измъкване.
Пропива се във нея и я измъчва. Като нейна сянка. Сънуваш я. 

Преглъщаш я. Мразиш я. А на нея не и пука, че те разяжда отвътре. 

И така докато единият надделее - или ти или болката. 

© Оливия Миланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??