28 oct 2012, 18:25

* * * 

  Poesía
381 0 0

Той вярва но не иска да повярва че точно на него му се случва

Как да каже или пък да си докаже че вярва в искреността

Тя е тук и е дошла за него

не отстъпва му на гордостта

Остава а не си тръгва както другите преди нея

Лоша с него се държи и го целува не само по очи

Тук и сега и малко назад

Показва и доказва как му вярва

И дори и да страда и дори да мълчи

Нейните очи само за него блестят

Любов и още нещо чак до сутринта

Да я задържи или да полудее от страст

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??