26 may 2009, 23:26

* * * 

  Poesía » De amor
504 0 0

Нима не разбра,

че съм единствената, за която той убива.

Силата си в юмрук скрива

и зъбите си гневно притрива.

Ще съм вечно неговата мила,

без която той умира.

© Йолина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??