10 dic 2015, 0:11  

Признание 

  Poesía
310 0 0

Обичам теб.

навярно до полуда,

съм глупава и аз,

а ти от някъде

си тръгваш.

Крещя, 

останала без глас.

© Мария Начева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??