8 oct 2007, 8:47

* * * 

  Poesía
771 0 4
Аз се смея постоянно,
другите ме гледат странно:
мислят си, че е фатално
да се хилиш непрестанно,
но това не е банално
просто е всестранно.

© Вени Ашикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??