11 ago 2007, 14:22

* * * 

  Poesía
559 0 2

 

класно по литература

темата

е гадна

това не съм го чела

това все още

не съм го и написала

във кръг седим

и всички вече са на тезата

е как така

отляво пък сестра ми

поти се и преписва

уравнения?!

ама защо Джак Спароу

прескача върху чиновете ни

съседката

от деветия етаж предупреждава

ориентирайте се към приключване

ама аз завърших

втори курс, а и е лято

и как вече съм написала

цял лист увод

кой сега пък сменя темата

часовникът

© Рая Деянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ти е любопитен потокът... на съзнанието...
  • Точно така става преди да звънне часовника/звънеца... Поздрави!
Propuestas
: ??:??