3 dic 2008, 23:04

* * * 

  Poesía
486 0 0
 

С изправена глава

върви сега.

Това, което причини,

вече не й личи.

 

Всичко ще цъфти

пред нейните очи,

слънце ще огрява

нейните коси.

 

Сърцето пак тупти.

Душата отново жива е.

Пълна пак с красиви дни.

Вързоп от живи мигове.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??