12 may 2011, 22:03

*** 

  Poesía » De amor
537 0 0

Къде си ти, къде?
Вика те моето сърце.
Вика и не знае то
къде ще срещне друг
с твоите очи красиви
и ръце игриви.
Мисля си за онзи ден,
в който ти беше близо до мен.
Каза ми, че съм красива,
и сърцето лудо започна да забива.
Твоята ръка държеше моята
и моите очи гледаха твоето лице,
съвършено като на дете.
Но ти замина, остави ме сама,
да викам твойто име,
да търся твоята ръка.

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??