17 mar 2011, 12:08

* * * 

  Poesía
912 0 0

Капка по капка вир,

вир по вир - язовир.

 

Пара, облаци - дъжд -

   земята обливат.

 

Извор, ручей, река,

  море, в океани се вливат.

 

Слънце огря!

Океана качи в небесата.

 

Капка преля!

  Капка по капка вир.

 

Току-виж - спасили

                       Земята!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??