Пролет
Хей, дечица, пролетта
иде с кошница в ръка!
Какво ли носи в нея тя?
Треви, пчелички и цветя!
Та вий като излезете навън
да кажете: "Това да не е сън?!"
Защото всичко е така красиво!
Защо?
За да бъде детето щастливо!
Радина Стоянова, град Враца
© Радина Стоянова Todos los derechos reservados