2 dic 2009, 18:03

*** 

  Poesía » De amor
522 0 0


А там, във флашката ми, си стоят 

снимките с горчиви спомени,

крадат по малко и болезнено крещят,

че всяко нещо ме обрича да съм твоя.

 

На Дидо

© Мария Пенчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??