11 feb 2007, 15:32

* * * 

  Poesía
478 0 1

* * *

 

Изкусяват

устните ми твоите.

Вкусвам

предпазливо от солта ти.

Ако поискаш

ще омотая тънка паяжина

от желания

около ръцете ти и себе си.

Ако поискаш

ще се любим с устните ти

мълчешком,

докато

нежността ми се изсипе

на малки преспи облекчение,

докато остане без бъдеще тялото.

 

© Ива Койчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??