9 abr 2007, 14:34

* * * 

  Poesía
682 0 5
                                        цитадела

искам, искам...
но ще мога ли???
а има ли защо?...
искам!!!!!!!
успях!
какъв безсмислен труд...

© Калина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??