19 may 2010, 11:30

* * * 

  Poesía
493 0 1

                                                                                            С посвещение!

 

 

 

                                                Когато  отида за последно

                                                и  за постоянно

                                                (докато времето отмине)

                                                на моя кръст

                                                и  когато ще се чувствам

                                                от Бог напълно изоставен,

                                                освен неговото име

                                                и твоето  ще зная-

                                                то също ще присъства!...

                                                Няма да е нито смътен,

                                                нито ярък спомен...,

                                                просто….

                                                ще присъства…

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??