14 may 2008, 9:59

!!! 

  Poesía
579 0 7
 

Не говори! Думите ти няма да ме стоплят...

Замълчи! Залушай се как ридая и се моля...

Прегърни ме! А не - непрегърната да заспивам...

Люби ме! А не - недолюбена да умирам...

Пожелай ме! Тъй силно, както  аз те желая...

Отнеси ме! Надалеч, там някъде в безкрая...

Подари ми! Поне частица от твоята нежност...

Потопи ме! В любовна безбрежност...

Не си отивай! Без теб не мога да живея!

Остани! За теб до болка аз копнея...

Докосни ме! Но както само ти умееш...

Усмихни ме! Аз искам ти да ме разсмееш...

Потърси ме! Ако някога се изгубя...

Не лъжи ме! Не искам да живея в заблуда...

Мой бъди! Но само, ако го желаеш...

Кажи! Аз искам да зная за какво мечтаеш...

Живей! За да мога да те обичам...

Усети ме! Сърцето си на теб обричам...

Пристрасти се! Тъй както аз съм пристрастена...

Покори ме! Направи ме своя вселена...

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??