21 nov 2008, 14:46

* * * 

  Poesía
535 0 0
Късно вечер. Сама стоя с чаша бяло вино!
Самотата ме обгръща.
Но надеждата в мен напира!
Сигурна съм аз, ти ще се появиш някой ден!
Несъвършен  и непрекрасен, но за мен единствен.
Ти крепиш ме да вървя напред,
да правя крачка по крачка с копнеж,
ти дали си мъж или мечтания живот?
Дали приятел искрен или съпруг за останалия живот?

© Мартина илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??