16 dic 2008, 12:42

* * * 

  Poesía » Versos blancos
752 0 7

Натъжи ме!

 

Думите ти - палят и изстиват.

 

Докосни ме!

 

Думите ти - бягат и не спират.

 

Погледни ме!

 

Думите те скриват и откриват. 

 

Прекрои ме!

 

Думите не стигат!

 

 

 

 

 

© Нова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??