19 mar 2015, 18:36

А мога 

  Poesía » De amor
435 0 0


"А мога"

А мога с длани грапави
 нежно да галя по кожата ти.
А мога за кратко да ти допра устни 
и гъдел лек да се разбяга до пети.
А мога да реша дългите ти коси,
дори да ги събирам, когато падат сами.
А мога да потушавам буйните вълни,
когато разливат се от очите ти.
А мога да кача усмивка до бузите ти,
обичам да чувам твоят смях как ехти.
А мога да съм до теб винаги,
дори разстояние да ни дели.
А мога да изрева до облаци,
за да усещаш спокойствието си.
А мога да ти покажа сърце как тупти,
само като те види.
А мога да те обичам без срещи,
но навън и навътре горят тези пещи.
А мога, как искам и ти,
стоя и сещам се за теб без окови.
А мога, а ти,
как гласът ти на другаде си ходи.
А мога - душа си пили
постоянно тези две думи.
А можеш ли...
 
2015г.
 
третият 
 
 

© Третият Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??