Не искам твойто вчера
ти знаеш - вчера всеки има,
а утре е безвремие
днес искам да ме имаш.
Днес искам да остана
до силното ти тяло
да ползваш розов облак.
и лунен прах за нежността ми.
Днес. Днес ще ти разкажа
вълшебни, стари приказки
за рицари и змейове, за вещици
и за принцеси, които още
чакат принца си.
Днес. Само днес не
тръгвай и не заспивай,
защото идва утре,
а имам още думи
и още хиляди целувки.
Дали ще мине тази лудост
и тази страст, която ме побърква?
Не зная. Днес е истина.
А утре...
Утре просто си е утре.
© Наталия Божилова Todos los derechos reservados
Поздрави и от мен, Натали!