Детство. Баба. Огнище.
Дълги полици. Нектар.
Вишни. Ограда. Градище.
Огън. Жито и Дар.
Песен. Папури. Реката.
Прелестен жабешки хор.
Нощ и небе със позлата.
Дъхава праскова. Двор.
Обич. Усмивка. И рамо.
Път през полето. Гора.
Ритли. Сеното и стадо.
Чудни безкрайни лозя.
Детство. Дядо. Ръцете.
Люлка. Асмите. Сълза.
Гордият пламък в конете.
Шепа топла земя.
© Анелия Тушкова Todos los derechos reservados