1 abr 2010, 19:49

* * * 

  Poesía » De amor
461 0 0

Въпрос…

И отговор

Набързо…

За кратко

После е тихо

И самотно

Загадка...

Сложно интересен

И вълнуващо странен

Идва внезапно

после тръгва потаен

почти нищо не казал

но изпепеляващо ясен

Няма време

Той  бърза...

Кога ще порасна...

Надежда

Умора

Любов

Нетърпение

Не бива да чакам

Тук няма съмнение

Ще дойде

но бързо ще тръгне отново

няма как да остане...

животът суров е...

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??