8 jul 2010, 12:08

* * * 

  Poesía
320 0 0

Силата да бъдеш

това, което си,

не е непременно –

  да живееш

      „както трябва”

 

Както трябва???

Как трябва???

Както са измислили хората!?

Както са казали?!

Както са казали, че Бог казва?

НЕ!

Живей,

както си знаеш!

Освободен от човешкото

       трябване!

БОГ във теб

ти подсказва...

 

Силата да бъдеш

това, което Си,

Бог ти е дал

 

Пътя Той ти показва.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??