12 nov 2011, 17:52

* * * 

  Poesía » Otra
486 0 2

Понякога трябва да тръгнеш,
дори сърцето до кръв да боли.
И очите до край да затвориш
като слепец на път със коли.

И всяка от тях е преминала болка,
човек или дума, любов или смърт.
И понякога смелостта е осмислена,
ако намериш ги в един кръстопът.

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??