Ад или рай - ти избираш къде да останеш.
Забиваш иглата и политаш към чудни страни.
Но колко кратко е това,
а вечна е смъртта.
Отново си в реалността
и пак решаваш
къде да останеш - живота или смъртта.
Душата ти отново лети,
но не знаеш, че безвъзвратно гори...
© Георги Todos los derechos reservados