30 abr 2008, 12:10

"Aenima" 

  Poesía » Otra
634 0 1
Каменни обръчи,
душата загърнали.
С усмивка гротескна
към нищото тръгнали.

Дебели желания -
анорексични мечти,
с празни очертания
и бледи сълзи.

На Никъде тръгнал,
задъхано гоня се,
а тя, меко стъпваща,
усмихната тръгна си...

© Светослав Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??