28 feb 2014, 1:17

Ах, тези нощи 

  Poesía » De amor
471 0 0

Плахи погледи, шепот "обичам те",
китара звучи в далечината.
Ах, тези нощи, очи блестящи,
сладка тайна е любовта.

Желания, клетви, признания,
сълзи от радост в лунната тишина.
Ах, тези нощи, страстни нощи,
кристално щастие за нашите души.

Колко си безумен, колко си прекрасен, 
с тази тръпка, жаден за любов.
Ах, тези нощи, горещи нощи,
сладък грях за нашите сърца.

denisima - 07.03.2013 г. 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??