13 ago 2011, 12:04

Ако ме искаш 

  Poesía » Versos blancos
718 0 0

Ако ме искаш - пожелай ме!

Ако ме търсиш - в синята болка ме намери.

Ако ме мразиш - мрази ме!

В парчета стъкла споменът превърни.

Ако ме носиш в сърцето си...

Дълбоко навътре ме запази!

Там ме жадувай - и към мен идвай ти!

Ако ме искаш наистина...

То тогава не вярвай на сънища.

Наяве своята любов покажи!

Като бяла магия - толкова искрена

и жарава, която гори!...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??