27 mar 2007, 0:21

Ако можех да те скрия... 

  Poesía
749 0 1
Ако можех да те скрия Твоята усмивка е толкова широка! Твоите тръпчинки са толкова сладки! Твоите устни са нежни и доста често желая те да са мои! Твоите крака са толкова стройни! Твоите ръце са толкова нежни! Твоите очи са толко дълбоки! Толко щастливи и толкова тъжни! Обичам очите ти да гледат в моите! Обичам ръцете ми да осещат твоите! Обичам да те виждам всеки ден! Искам те целия само за мен! Искам понякога вместо любовта си да крия, да те отведа някъде и да те скрия. Искам само аз да те гледам, да не излизаш навън! Искам поне веднъж егоистка да съм! Искам да те скрия дори и от нея! Любов,приятелко,нямаш идея! Дори и от теб ревнувам и зная, ще горя!ще горя до ккрая! Обичам очите ти да гледат в моите! Обичам ръцете ми да чувстват твоите! А аз със всяка нова любов пробождам сърцето си с тъпия нож... Силно,бавно и много боли! Раната зараства-белега стои... А когато си тук(както сега) сърцето кърви ли,кърви! И жадна са кръв егоистката свежда глава, защото най-сладкото щестие е когато боли!

© Фери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??