25 oct 2013, 10:21

Ако не можеш да се молиш 

  Poesía » Otra
610 0 7

Не ми прощавай. Аз съм непростима.
Последната и най-греховна грешка.
Горчива съм като отровно вино
и сладостта ми е отровно нечовешка.

Дори да искаш - няма да се справиш -
докоснал ме веднъж, си грехопаднал.
Не се опитвай, няма да забравиш -
покълна демона ми в теб. С лице на ангел.

Ако не можеш да се молиш - прекръсти се.
Ти сам избра. И се качи на кръста.
Не този на Христос, за да възкръснеш.
А другият - за мен. Да не възкръсна. 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??