13 nov 2018, 8:44

Ако решиш... 

  Poesía
335 0 0

Ако решиш след време да си тръгнеш,

недей ми казва. Поглед наведи,

за да не прочета в очите

горчиви мисли. Да не ме боли.

 

Ръка за сбогом не подавай.

Не казвай: "Ще се срещнем пак.

Приятели да си останем."

Лъжа ще бъде. Няма ход назад.

 

Безшумно затвори вратата.

Във минало ме превърни.

Със пепел си покрий главата.

От себе си се отречи...

 

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??