16 feb 2013, 0:13

Ако заплачеш 

  Poesía » Otra
428 0 2

Прочете в моите очи,
о, ти, създание от тъмнината,
че вечното с плам гори,
не в ириса ми, а в душата.

И пламъкът се отрази,
на твойте сини стъкленици
и водата ти в окото изпари,
очите ти превърна на солници.

С ръце ме търсиш ти сега,
влюбил си се в светлината,
но ще превърнеш в сол света,
ако заплаче в теб душата.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??