11 feb 2007, 17:15

Ами ние .. 4 .... 

  Poesía
643 0 18

  АМИ НИЕ 4


Ей го, пак от командировка,
изслушайте и таз трактовка.

Прибира се без много шум,
... целувка, както си му е реда,
... ухание на непознат парфюм,
ух, а аз пък май че съм... една...

Изпратих го със мирис на „Ребел”,
коя ли „мацка” снощи е превзел!?

Способен е и от хотелската „постеля”
в сладкарница да я замъкне
и не коя да е – „Неделя”,
... а, че и календар оттам ми мъкне...

И ябълки, грейпфрути... портокали –
една ли, две ли са били –  едва ли?

Добре, че свикнах да се правя на перде.
О, в ръцете мярка се подаръче - ренде...
„Бьорнер” – друго да е няма начин.
За мене все пак се е сетил, значи.

Скъпи, а аз очаквам и любов, и рози,
а то пък немощ – в новонаучените пози..

И после, наглост, казва с умиление –
оставил бил ме на рахат
да вия „светло” вдъхновение
и да си „водя” в сайта чат.

Тактичен, толерантен представя ми се той,
така изкарва се велик голям "герой".

Ти, сладък мой, овньо виторог,
лъжите ти са страшно опашати.
Приемаш ли от мен един урок?
Не стъпвай в столицата
                на фатални дати!

:):):):)

колко ли ще ми дадат
за нерегламентирана реклама?
и то толкова пъти...
глоба, щтрафф... майчицеее...

10.02.2007г.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??