20 dic 2007, 16:51

Анатомично лично 

  Poesía » Otra
665 0 12

Грешка е моята структура,

сбъркана е цялата ми анатомия!

На чувствата имам фрактура,

а Главният още опомня се!

 

Имам счупване в областта на сърцето,

сатурация двайсет и пет!

Болка четеш по лицето,

че съм жива - чист е късмет!

 

По душата имам изгаряния,

от степен трета са всички.

Това са любовни опарвания,

от чувствата твои, първични...

 

Гипсираха ми счупени думите,

ампутираха ми чисто съвестта.

Колко здрави са другите?

Да си признаят, дано имат смелостта...

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??