13 abr 2007, 18:59

Ангел или дявол 

  Poesía
1425 0 2
Коя съм аз, не зная...
Мога само да гадая.
Ангел или дявол има в мен?
Човек грешник или човек почтен?
Добро или зло в очите имам?
Безплатно ли давам, или подкупи взимам?
Любов ли давам, или само псувам?
Кротко ли седя, или като бурята бушувам?
Неподкупна или лесно податлива?
Мирна или като лъвицата игрива?
Светица или грешница голяма?
Човек съм! А безгрешни хора няма!

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно е!!!6
  • Браво.Това е един невероятен стих и много хубаво си го казала
    "Човек съм! А безгрешни хора няма!"
Propuestas
: ??:??