23 oct 2010, 11:56

Ангели и демони 

  Poesía » Otra
730 0 2

Красивите думи не стигат до мен
и стихове нежни не ме омагьосват,
не виждам - дори и в най-светлия ден
не чувам - даже звуците да ме докосват...

Ангели и демони се борят във мен,
душата ми сякаш е онемяла...
откривам, разрушавам - всеки ден,
за любовта времето е спряло...

Копнея за теб, сънувам те и бленувам,
а после отричам те и тъгувам...
Излекувай ме - със топлина и нежност,
дай ми сладки мигове на безметежност...

 

 

 

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??