18 jun 2007, 23:50

Ангелът на Луцифер 

  Poesía
532 0 1
 

Ангелът на Луцифер

Отвъд очите ти лежи истина и скръб.

Отвъд красивите ти усмивки се крие трагедия.

Дори бялата ти кожа крие вътре тайни.

Отлети далеч, скрий се от греха си,

защото ти си нежен ангел, слуга на Луцифер.

Предаде Рая, предаде Бог, отиде в Ада.

Там, където ти е мястото во веки веков.

Никога не си живял, затова и не умираш.

Отречен от живота, отречен от смъртта си.

Отлети далеч, може би зад тези облаци

ще можеш да скриеш всичките си сълзи.

Отлети далеч, отвъд тези жестоки думи

може да откриеш спасение от страховете.

Гледаш хората - жалки същества.

Те жадуват, мечтаят, искат, страхуват се,

но ти никога не би могъл да разбереш това.

Дори и чувства нявга да си имат,

от тях само бегъл помен са, купчина прах,

изгорени в прокълнатите пламъци на Ада.

Отлети далеч, скрий се от света,

Ти, Ангеле на Луцифер!

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??