30 ago 2007, 16:54

Април 

  Poesía
595 0 0
През април забравата се връща,
погледът ми свети от живота нов.
Вятърът и слънцето  страстно се прегръщат,
Любовта им се облича в зеленина.



Птича песен слухът ми гали.
Надежда преродена пръска упойващ аромат.
Пролетни мечти будят чувствата заспали.
Врати отваря свеж, любовен свят.


Пролетта с игрива младост дирижира
своя хор от млади цветове.
Мелодията към сърцето път намира,
и стопира там шарените мигове.







                                  М.31`.07.07.

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??