11 dic 2008, 23:26

Аромат 

  Poesía
539 0 1
Аромат от китката се носи,
по дланта разстила се
и преминава в бляскава сълза
за това, което преди държеше с ръка.

Очите си затваряш и искаш да го върнеш,
но върнеш ли го, по-добро не става то.
От миналите сенки спомени горчат,
от днешните сълзи по-горчив ти е вкусът.

Сълзата разтопява се,
в дланта ти отразява се.
Ароматът избледнява,
но надеждата остава...

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • спомен сърдечен
    в гащички облечен
    ароматът избледнява
    сал надеждата остава


    ....
Propuestas
: ??:??