4 ago 2013, 18:00

Августовска вечер 

  Poesía » Otra
808 1 0

Августовска вечер

 

Онзи разкошен залез през август,

когато в теб настръхва

усещането, че времето спира.

Онзи сгушен миг, когато дори

и безвремието замира

и не иска да отмине.

Иска да се наслади

на онова чувствено докосване

наречено обич.

Това е обичта, сияеща в очите

и пареща ръцете...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??