15 jul 2006, 20:33

Аз и Ти 

  Poesía
745 0 0

Навън вали, студено е и сякаш целият свят е облян в сълзи!Ти си тръгна, остави ме сама, без нищо, просто ей така, ти си тръгна и повече не остави следа!

 

Седя обляна в сълзи и сякаш не искам да приема, че повече няма да сме заедно Аз и Ти.Спомените преливат един през друг, спомени, които будят радост и сълзи, спомени, тъй важни за мен, но за теб дали?

 

Аз знам, че ти не ме обичаш вече, аз знам, че друга те плени, аз знам, че трябва да се махна, за да си щастлив без мене ти.Обичах те, неще го крия, но много късно осъзнах колко зле постъпих аз!

 

Ти не виждаш моите сълзи и не знаеш колко ме боли.Не знаеш как жадувам да ме прегърнеш в нощта, не знаеш как искам да си до мен сега.

© З о р и Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??