20 dic 2016, 13:02

Аз исках да ти кажа 

  Poesía » De amor
298 0 0

Аз исках да ти кажа,
че Игуана май умря,
в квартала някой се е сбил,
от радост
проститутката запя,
в Дунава намерили са крокодил.
Исках да ти кажа,
че затворили са 
детската градина,
Над Пловдив – хвръкнало прасе.
Пингвини си играят на 
прескочи-кобила,
че обществото здраво се тресе.
Костенурка стяга си багажа
Акула дрехи си облече
А аз исках  да ти кажа,
че не те обичам вече.

© brmrm Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??