25 dic 2006, 9:47

Аз искам и мога  

  Poesía
673 0 10
Оставям съмненията да си отидат:
аз няма повече да страдам.
Аз мога да бъда щастлива,
от сърце на живота ще се радвам.
Аз съм жена, майка, човек,
не съм кукла на конци -
без глас и право на мнение.
Аз мога да буда щаслива.
Не искам от страхове да се погубвам,
да страдам, плача и тъжа,
ще сменя темата на стиховете:
в тях няма да има болка и тъгa!
Аз мога да бъда щастлива.
Ще прогоня съмненията и несигурността.
Аз искам да бъда щастлива,
аз мога да излезя от бездната на страха!
31.10.2006г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??