7 may 2006, 12:22

Аз не плача 

  Poesía
945 0 4
Аз не плача - ти не заслужаваш
за тебе да пролея и една сълза.
Аз не плача дори да го желая,
не би ми позволила гордоста.
Аз не плача, но вътрешно изгарям,
изгарям по една мечта,
но и сълзичка няма да пролея,
не си заслужил ти това.
Аз не плача, постоянно го повтарям.
Аз не плача за пред хората.
Но когато съм сама
сълзи в очите ми блестят.
Отронват се те бавно,
търкулват се по моето лице.
Докосват устните ми нежно
и падат на моето сърце.
Аз плача и болката си давя,
надявам се по-малко да боли.
И после избърсвам си сълзите,
и пак повтарям,
че аз не плача, даже да боли,
че гордостта не позволява,
хората да виждат мойте сълзи.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??