4 jul 2008, 20:09

Аз не съм тази, която обичаш 

  Poesía » De amor
2602 0 27

       

 "Ти не си просто

този, когото обичам.

То е толкова малко.

Аз те белязах с тежко отличие.

Да не бъдеш никога жалък".

 Станка Пенчева

 

 

 

 

Аз не съм тази, която обичаше,

това е толкова жалко.

Не те белязах с тежко отличие.

Преболях те отдавна.

Аз не съм тази, която обичаше.

Сто години в безлюбов отлетяха.

Късно е пак да се питам.

Рано е  с теб да остана.

Аз не съм тази, която обичаше.

Но не съм те обливала в сълзи.

Аз не съм тази, която обичаше  

С нея си... денем.

С мен - само  в съня ми. 

Аз не съм тази, която обичаше.

Беше безчуствено-скучен.

Аз не съм тази, която обичаше.

 Всъщност. Благодаря ти.

Че никога,

никога 

 не се  случи. 

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??