31 ene 2013, 18:11

Аз никога не съм бил тук 

  Poesía
416 0 1

Винаги съм търсил истинска любов,

чудел съм се, ако я намеря, дали ще съм готов.

Но ти дойде и промени моя свят сега,

сега разбирам какво означава любовта.

 

В сърцето ми, в главата ми е толкова ясно сега,

държиме ръцете си от какво се страхуваме така.

Това чувство е толкова красиво, течащо като водопад,

че аз съм жив, в краката ми е целият свят.

© БОЙКО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??