18 ene 2016, 12:44

Аз просто те обичам! 

  Poesía » De amor
1611 2 1

Да беше магия, никога не бих те развалила.
Да беше огън, никога не бих те угасила.
Мечта да беше, щях да те преследвам.
Сън да беше,щях да те сънувам.

 

Вода да беше, щях да те изпия.
Ураган да беше, щях да съм стихия.
Вятър да беше, щях със теб да тичам.
Каквото и да беше, аз пак щях да те обичам.

 

Не си магия, но омайваш ме.
И огън не си, но изгаряш ме.
Мечта не си, но преследвам те.
Сън не си, но сънувам те.

 

И вода не си, но те изпивам жадно.
Ураган не си, но всичко в мен иска теб само.
И вятър не си, но със тебе тичам.
Това си ти, и аз просто те обичам. 

© Нат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прочетох и четирите ти публикации. Тази най-много ми хареса. Тук има поезия, макар да си мисля, че има какво още да се желае, но в сравнение с другите три, за мен тук има хубави семенца, от които може да излезе и хубаво стихотворение, ако поработиш още върху него. Успех в писането! Желая леко перо и креативни музи!
Propuestas
: ??:??