19 jul 2008, 11:27

Аз съм 

  Poesía » De amor
891 0 3

        Аз   съм

 

 

 

Аз съм всичко, което си искал -

аз съм нежност, вода, светлина,

аз съм твоята тиха победа и смисъл

на живота ти. И съм съдба.

 

 

Аз съм надеждата твоя безкрайна,

чистотата на белия сняг,

на първия грях сладостта съм омайна,

невинността съм на детския смях.

 

 

Аз съм ромонът тих на реката,

на росата съм блясък красив,

пъстротата в цвета на дъгата,

аз съм пулсът забързан от спомен щастлив.

 

 

Аз съм всичко, което си искал,

всичко, което не си и мечтал.

Ти го имаш, преди даже помислил,

но не си го все още това осъзнал.

© Яна Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??